ساماندهی مراکز تولید و بسته بندی کشمش در استان همدان
سه شنبه ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
0 نظر
323 بازدید

ساماندهی مراکز تولید و بسته بندی کشمش در استان همدان 

......................................................................................................................................................................

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بر ضرورت ساماندهی مراکز تولید و بسته‌بندی کشمش در این استان تاکید کرد.

 

بر اساس گزارشی به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، محمد کاظم‌زاده با تاکید بر اهمیت تولید و بسته‌بندی کشمش و صادرات آن به خصوص در شهرستان ملایر اظهار داشت: این مدیریت از اواخر سال گذشته به منظور ساماندهی واحدهای یاد شده با انجام بازدیدهای مستمر و اطلاع‌رسانی گسترده و برگزاری جلسات مختلف در سطح تولیدکنندگان و فعالان حوزه صادرات به این موضوع پرداخته است.

 

 وی تاکید کرد: تمام واحدهای بدون مجوز فعالیت و همچنین صادر کنندگان به منظور صادرات باید اقدام به دریافت مجوز کنند.

 

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: پیرو پیگیری‌های به عمل آمده با اداره کل گمرک استان همدان به زودی جلسه‌ای با حضور اعضای مرتبط با موضوع در این معاونت برای انجام هماهنگی‌های بیشتر برگزار می‌شود.

 

منبع: مهر

 

بسته بندی
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر